Wie zijn wij?

NeverNeverLand is een gezellig en toegankelijke winkel aan de sfeervolle Oudegracht.
Ons team bestaat uit een handjevol vaste medewerkers en een stagiair. 
Dat we allemaal spelletjes fanaten zijn, dat staat buiten kijf!
We trekken dan ook regelmatig nieuwe dozen open, onder het mom van het bijhouden van de productkennis. : )
Hierdoor hebben we behoorlijk veel kennis over wat we in huis hebben.
We voelen een beetje als een familie en ook buiten werktijd komen we wel eens aanwaaien om samen een spelletje te doen. Jaarlijks gaan we samen naar spellenbeurs Spiel! in Essen (Duitsland) en samen naar de Efteling. 
Verder zijn we allemaal op onze eigen manier een beetje gek, maar ook heel lief! : )

En het allerbelangrijkste; service gaat bij ons boven alles!

Wat klanten over ons zeggen

"Een prachtige winkel met veel keuze uit speciale spellen. Uiteraard ook de standaard bordspellen, maar met de hulp en kennis van de medewerker kom je al snel op heel veel leuke andere idee├źn."

"Wij houden echt van dit winkeltje, gewoon super veel bordspellen, personeel is natuurlijk ook gewoon spellengek en kunnen dus goed uitleggen wat je moet doen of wat voor cadeau leuk kan zijn.
Puzzels hebben ze ook in overvloed!"

"Erg leuk deze winkel te bezoeken. Vriendelijk personeel, enorm uitgebreid aanbod aan bordspellen! Ik zocht losse pionnen voor een zelfgemaakt bordspel, en pionnen waren ruimschoots voor handen. Kan deze zaak van harte aanbevelen."


"Hele vriendelijke mensen, heel groot assortiment voor bordspellen, een aardig grote assortiment voor manga en figurines te koop vanaf 5 euro maar voor normale grote ben je wel 20 euro kwijt,helaas wel een beperkt aantal figurines die ze op voorraad hebben."

Tip!


Vraag ons ook eens iets te vertellen over de spellen in deze kast. Dat kunnen we goed, want het zijn onze persoonlijke favorieten! : )

Dit is ook heel tof!

The Splendid

Mega trots zijn we op onze Kelly dat ze haar eigen winkel is begonnen in Manga boeken en figures! Haar winkel zit een paar deuren verder op Oudegracht 194, ze staat ook op beurzen en markten en heeft een eigen Website en Facebook-pagina.

Daarnaast doet ze nog allemaal creatieve dingen. Dat vind je hier: www.facebook.com/CreativeFanfiction-103044564377771

De Middengaarde

En ook Kees zit niet stil. Hij organiseert op natuurterrein De Middengaarde in Nieuwegein, samen met zijn collega Krijn, allerlei buitenactiviteiten.

Meer informatie over het aanbod staat op de website:
www.middengaarde.nl
Benieuwd naar wat ze binnenkort organiseren? Dat vind je op Facebook.

En zo is het gekomen...

Zoals eigenaar Kees de Kunder in een interview met Dobbelix uitlegde: 

"Ik ben altijd al een spellenfan geweest. Ik heb de opleiding voor goudsmeden in Schoonhoven afgerond en na die studie wist ik niet goed wat ik wou gaan doen. Met een vriend ging ik een voettocht door Europa maken om te bedenken wat ik wilde. Bij de grens van Luxemburg besloten we om te keren en in de trein terug ontstond het idee om een eigen zaak te beginnen: half goudsmederij en half spellenzaak. In november 2002 ging de winkel open. De spellenwinkel heette NeverNeverLand en de goudsmederij Bofan. Gedurende de jaren werd het aandeel spellen steeds groter en het aandeel goudsmederij kleiner en besloot ik om over te gaan op puur spellenwinkel."